Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمدباقر نوبخت - معاون رییس‌جمهور - گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که بین پنج تا شش میلیارد تومان از درآمدهای سازمان تأمین‌اجتماعی در این بخش کاهش پیدا کند و دولت با پرداخت بخشی از بدهی‌های خود به سازمان تأمین‌اجتماعی تلاش می‌کند که این کمبود را تاحدی جبران کند.

وی با تأکید مجدد بر این نکته که دولت در این شرایط حساس با همه توان در کنار ملت خواهد ایستاد، افزود: پرداخت هزینه قبوض آب و برق کسب‌وکارهایی که پیش‌بینی می‌شود تا سه ماه آینده با رکود مواجه خواهند بود،‌ به تعویق خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوبخت با اشاره به این‌که در دومین سال تحریم‌های ظالمانه آمریکا قرار داریم، ‌گفت: دولت سالانه ۲۴ هزار میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌کند و اجازه نداده که حتی یک ماه حقوق کارکنان و کارمندان به تعویق بیفتد.

وی تصریح کرد: سران آمریکا به‌رغم عوام‌فریبی در این شرایط سخت ملت ایران در مقابله با ویروس کرونا، حتی اجازه فروش نفت برای تأمین اقلام دارویی را به ما نمی‌دهند.

طبق اعلام سازمان برنامه و بودجه، نوبخت در مورد بحث مالیات افزود: برای این بخش‌ها نیز شرایط ویژه‌ای را قائل شده‌ایم که نیاز است توسط کارشناسان سازمان امور مالیاتی برای افکار عمومی تشریح شود.

وی در مورد بخشودگی مالیاتی گفت: مالیات از محل درآمد است و به‌طور طبیعی تا درآمدی نباشد مالیاتی هم پرداخت نخواهد شد، اما باید به این نکته توجه هم داشته باشیم که نمی‌توانیم مالیات‌های گذشته را مورد بخشودگی قرار دهیم،‌ چون یکی از محل‌های تأمین منابع دولت،‌ مالیات است.

رییس سازمان برنامه و بودجه کشور با تأکید بر این‌که دولت با همه مشکلات سرپا ایستاده است،‌ گفت:‌ دولت در مقابله با کرونا فعالانه حضور دارد و تحریم‌ها و کرونا را شکست خواهیم داد.

به گفته وی،‌ برای کارگران مغازه‌ها و افرادی که مشغول به دست‌فروشی بودند که در زمان حاضر شغل خود را از دست داده‌اند، ‌از یک تا دو میلیون تومان به‌صورت قرض‌الحسنه به حساب آنان واریز خواهد شد و با یک تنفس سه ماهه و به شکل اقساط ۲۴ ماهه و با سود چهار درصد پرداخت می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه بیمه محمدباقر نوبخت ویروس کرونا قبض آب و برق پرداخت بیمه کارفرمایان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۱۰۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو

حسین رنجبران در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره آخرین وضعیت پرداختی به داروخانه ها گفت: سازمان بیمه سلامت با ۱۳ هزار و ۵۰۰ داروخانه طرف قرارداد است، این سازمان مطالبات داروخانه ها را تا پایان سال ۱۴۰۲ پرداخت نموده است، در قالب مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی پرداختی تا دی ماه سال گذشته توسط سازمان هدفمندی انجام شد و تنها دو ماه باقی مانده است که سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته این منابع را به سازمان های بیمه گر تخصیص داد، لذا درتلاش هستیم مطالبات دو ماهه باقی مانده از سال گذشته طی چند روز آینده با همکاری سازمان هدفمندی پرداخت شود.

وی افزود: خوشبختانه اقدامات لازم برای پرداخت مطالبات فروردین ماه سال جاری سهم سازمان نیز در حال انجام است.

رنجبران در خصوص پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی، تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته سازمان هدفمندی پرداختی ها را انجام می دهد، این در حالی است که تا قبل از آن سازمان های بیمه گر به مدت یک سال این کار را انجام می دادند؛.خوشبختانه سازمان بیمه سلامت، یک سال در پرداخت منظم ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی با سازمان برنامه و بودجه همکاری مناسب داشت و همواره داروسازان، تقدیر وتشکر در پرداختی منظم در آن مقطع از دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان بیمه سلامت داشته اند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر پرداخت ما به التفاوت نرخ ارز ترجیحی بر عهده چند مجموعه بوده و مشکلاتی برای داروسازان و شرکت های دارویی ایجاد شده است، لذا پیشنهاد می شود اگر این مساله به روال گذشته برگشته و با نظارت دقیق سازمان برنامه و بودجه باشد؛ می توان از ایجاد مشکل برای پزشکان داروساز، جلوگیری و رضایتمندی بیمه شدگان در دریافت خدمات را افزایش داد.

کد خبر 6092736 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • تاثیر حضور گشت ارشاد بر کسبه تهران؛ بازار زنانه‌فروش‌هـا كساد شد!
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است